Barkley

Barkley wanted to redesign their fourth floor to create an oasis where employees could break away from their desks and freely imagine, create, and innovate. What was once an unused floor is now an open, collaborative hub which merges current workplace trends with more hospitality-driven design elements. Design inspiration was gathered from Barkley's neighborhood, Kansas City's Crossroads District. The materials used — raw metals, reclaimed wood, rope walls, and even a custom vintage marquee sign — celebrate the area's eclectic, industrial, and colorful nature. 

"I worked closely with Clockwork on our office project. Their continuous involvement from programming through construction resulted in a flexible and dynamic office environment that looks absolutely fantastic."

‚Äč

– Cindy Martin, Barkley VP Office Manager

Clockwork integrates the emotional connection between brands and the physical spaces in which they are manifested.