Scott Long Construction

Having outgrown their dated existing office, Scott Long Construction looked to Clockwork to design a new headquarters that would create an open, flexible, and collaborative space. The goal was to encourage the cross-pollination of ideas among employees and to create a visual journey through the office for visiting clients, subcontractors, and vendors. The creative use of raw materials found on construction sites mix with more modern elements created a unique juxtaposition.

"Employee development is a big focus for us, and Clockwork helped us choose how and where people would sit, the artwork in the space, how workspaces are oriented — all to facilitate better relationships among staff. It truly transformed who we are."

– John Scott, Scott Long Pres. & CEO

Clockwork integrates the emotional connection between brands and the physical spaces in which they are manifested.